+31 (0)6 23 81 48 40 info@interconnections.events

Over ons

Interconnections is gespecialiseerd in het plannen en coördineren van nationale en internationale bruiloften, sociale evenementen en corporate events. Onze creativiteit, doorzettingsvermogen, positieve instelling, gevoel voor hospitality en aanpassingsvermogen maken dat wij snel in kunnen schatten wat de klant nodig heeft en daar spelen wij feilloos op in. Dit geeft ons de mogelijkheid om unieke ervaringen te creëren voor onze clientèle.

Over Soleil

Na een aantal jaren bewust ervaring op te hebben gedaan in events en sales begon het toch echt te kriebelen. De tijd was aangebroken om van haar passie haar werk te maken als gediplomeerd Weddingplanner. Plannen en organiseren is haar tweede natuur. “Zolang ik het mij kan herinneren ben ik al bezig met dingen organiseren en mensen samen brengen”

Dit met het doel mensen bij elkaar te brengen en hen een geweldige tijd te bezorgen. Zij streeft er altijd naar om niet alleen verwachtingen waar te maken maar deze ook daadwerkelijk te overtreffen. Soleil brengt mensen samen en creëert connecties door middel van haar unieke concepten met een personal touch.

Als je aan Soleil vraagt wat ze het liefst in haar vrije tijd doet zegt ze: “Ik ben altijd aan het zingen” Daarnaast houd ik er ook van om gezellig met vrienden uit eten te gaan en houd ik erg van reizen”

Contact

info@interconnections.events
06 23 81 48 40

Links

Algemene Voorwaarden
Privacy Disclaimer